Drop-down menu not appearing on all pages

AWSAinWI's picture

AWSAinWI
August 24, 2012
8:13am

I have four navigation items: Registration, Schedule, Sessions, Exhibitors

The exhibitor drop-down appears at all times so there are no problems there.

The sessions link should have a drop-down. This drop-down only appears on those pages that are contained in the drop-down and even then it still doesn't have the upside down triangle next to it like the Exhibitors menu. I cannot figure out how to fix this problem!!! Can anyone help?

Status: Resolved

Comments

Moderator
stacywray August 24, 2012
3:46pm

Hi allimarie86,

All looks great from this end! Are you still having an issue here? What you're describing sounds like the normal behavior when a parent menu item is not marked as "expanded", but that doesn't seem to be an issue anymore.

Let us know if you need further assistance!

 

Best regards,

Stacy Wray | Acquia Client Solutions Engineer
DG tip: Replace your site's default contact form. bit.ly/1bKf1Py

Moderator
stacywray September 24, 2012
4:34pm

Hi allimarie86,

I'm going to assume that all is okay here now and this issue has been resolved since we haven't heard from you in a while.

Due to inactivity, I'm going to go ahead and close out this thread.

Feel free to create a new post should you have further questions or issues.

Thanks!

 

Best regards,

 

Stacy Wray | Acquia Client Solutions Engineer
DG tip: Replace your site's default contact form. bit.ly/1bKf1Py

This topic has been closed to further comments.

Feedback